Nieuwe DMR- portofoon van Hytera

PD98X-1-683x1024

Hytera presenteert een nieuwe DMR- portofoon, de PD985.
Deze PD985 biedt naast goede audio ook noise cancellation, full duplex-gesprekken, micro- SD opslag en Bluetooth.

Het is met de PD985 mogelijk om gesprekken te voeren tussen de portofoon en gewone mobiele telefoons. Daarnaast is het mogelijk om tegelijkertijd een slot te gebruiken om signalen te ontvangen en een slot om te zenden in DMO-modus.
Het toestel is programmeerbaar via Bluetooth. De audio-output is 2,5W.
Het is IP68-gecertificeerd en voldoet dus aan de hoogste eisen voor stof en water. De portofoon functioneert nog na 4 uur onder water (maximaal 2 meter diep). Ten slotte heeft het toestel een zogenoemde Smart Battery, waarbij de status van de batterij goed kan worden gemonitord.